5 adet Milföy hamuru
2 yemek kaşığı zeytinyağı
250 gram dilimlenmiş mantar
1 demet yeşil soğan
Karabiber
250 gram light kaşar peyniri
1 çay kaşığı Djon hardalı
1 çay kaşığı üzüm sirkesi
250 gram kadar istenilen yeşillikler
2 küçük adet ince dilimlenmiş kırmızı turp
Yarım çay bardağı beyaz şarap (isteğe göre)
Bir tepsiye yağlı kağıt serin ve üzerine milföy hamurlarını dizin. Bir tencerede zeytinyağı ile beraber karabiberi de ekleyerek, mantar ve yeşil soğanı hafifçe pişirin. (Mantarlar kahverengileşene kadar) Beyaz şarabı da ekleyerek, karışım beyaz şarabın hepsini emene kadar pişirin. Rendelediğiniz kaşar peynirinin yarısını milföylerin üzerine dağıtın. Kaşar peynirinin üstüne mantar karışımını eşit şekilde bölüştürün. 200 derece önceden ısıtılmış fırına atın. Bir kapta hardal, üzüm sirkesi, yeşillikler ve turpu karıştırın. 15 dakika kadar sonra fırından alarak üzerine hazırladığımız yeşillik karışımını paylaştırın, ve kalan kaşar peynirini de en üste serpiştirin. Tekrar fırına atarak 5-10 dakika daha pişirin. Afiyet olsun…